Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2008

"Change your mind I know you live in hell"

Το blog έχει πλέον επισήμως αραχνιάσει...Έχει περάσει καιρός από την τελευταία μου ανάρτηση αλλά ελπίζω να επανορθώσω!
Τον τελευταίο καιρό ένας ήχος ακούγεται συνεχώς ..."κραχ, κρατς,σκρατς,χρρρτς" κάπως έτσι. Τον ακούω γύρω μου, τον ακούω και μέσα μου...κάτι έσπασε, κάτι σχίστηκε, κάτι κατέρρευσε,ή μήπως κάτι γεννιέται και σιγά σιγά σπάει το τσόφλι του;Μπορεί να συμβαίνουν και τα δύο ταυτόχρονα. Ίσως την ώρα που κάτι διαλύεται κάτι άλλο πολύ πιο όμορφο να γεννιέται. Όπως την περασμένη εβδομάδα,παραδείγματος χάριν, ενώ ως οικονομολόγος παρατηρούσα μία οικονομία να καταρρέει, ως νέος άνθρωπος ανακάλυπτα φρέσκους ανθρώπους να δημιουργούν ένα νέο πολύχρωμο μουσικό σύμπαν ,Ο Βeirut, oι Daltons free trio (κάνουν live σε μπαράκια και καφέ της Αθήνας ,εγώ τους πέτυχα Κυριακή μεσημέρι στου Ψυρρή και ήταν εκπληκτικοί http://www.myspace.com/daltonsfreetrio) επίσης ο Σπύρος Μακρής που με την κιθάρα του μας ταξιδεύει (μόλις ενημερωθώ για το επόμενο live του I will let you know προς το παρόν... http://www.myspace.com/akindynafasolia) και πόσοι ακόμα που ντύνουν και ομορφαίνουν τις μέρες μας με τη μουσική τους.

Και για να μην ξεχνιόμαστε...η σημερινή συνταγή λέγεται:


Pasta Antifa-sta

Υλικά: 1 πακέτο μακαρόνια
1 κουτί συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας
3 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
1 μικρό κουτάκι φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες
3 κουταλιές κρεμώδες τυρί
4-5 φέτες σαλαμάκι αέρος
1 ποτηράκι του κρασιού ημίγλυκο κόκκινο κρασί
2 κουταλάκια του γλυκού βασιλικό αποξηραμένο (δεν το συζητάμε ότι ο φρέσκος είναι
καλύτερος)
1/2 κουταλάκι θυμάρι
1 πρέζα κόκκινη γλυκιά πάπρικα
1 ποτηράκι του κρασιού λάδι (αν έχετε ελαιόλαδο με έντονη οξύτητα προτιμήστε ή
ηλιέλαιο ή 1/2 ποτηράκι λιωμένη μαργαρίνη)
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση: Χαράζετε τη μια σκελίδα σκόρδο με ένα μαχαιράκι και τη βυθίζετε στο λάδι.
Σε ένα τηγανάκι βάζετε ένα κουταλάκι μαργαρίνη ή μια κουταλιά ελαιόλαδο
σε δυνατή φωτιά και προσθέτετε μία σκελίδα σκόρδο τα μανιτάρια το μπέικον το
σαλάμι και τα αφήνετε να σωταριστούν. ανταλλάξουν τις μυρωδιές τους
(δηλαδή μετά από 5-6 λεπτά) τα σβήνετε με το κρασί.
Μόλις αρχίσουν να εξατμίζονται τα υγρά αφαιρέστε το σκόρδο και προσθέστε το
χυμό ντομάτας τα μυρωδικά λίγο αλάτι, πιπέρι και μισό ποτήρι νερό.
Χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε τη σάλτσα να βράσει για 10 λεπτάκια.
Προσθέστε το τυρί κρέμα και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει το τυρί ώστε
η σάλτσα να πάρει ένα "πορτοκαλο-ροζ"χρώμα.

Μόλις βράσετε τα μακαρόνια, τα σουρώνετε και τα περιχύνετε με το λάδι όπου
είχαμε στην αρχή βυθίσει τη μία σκελίδα σκόρδο.(Αυτό είναι προτιμότερο να
γίνει όταν τα μακαρόνια είναι στο σουρωτήρι ώστε τα περιττά λάδια να απο-
-μακρυνθούν. Τα σερβίρετε σε ένα πιάτο και τα περιχύνετε με τη σάλτσα.


Καλή σας απόλαυση


Λόγω τεχνικών προβλημάτων η φωτογραφία του πιάτου θα είναι στη διάθεσή σας προσεχώς


Κλείνοντας ,ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας ένα αγαπημένο μου τραγούδι


ARE YOU READY

Julie says that I must wake up
I am losing touch 'cause I think too much
I'm afraid to feel, my life feels unreal
You will not find love if you think you're not good enough

Are you ready to rebel
Change your mind, I know you live in hell
Are you ready, oh

All of my beliefs, they come back to me
I think life is tough, so my life is tough
She says find a way to develop love
To receive my love, believe you are good enough

Are you ready to rebel
Change your mind, I know you live in hell,
Are you ready

When we forget why we're here
Out goes love, in comes fear
And if not then, I'm all alone
I need nothing 'til my mind takes hold
Hold, hold

Are you ready to rebel
Are you ready


JAMES




Δεν υπάρχουν σχόλια: